TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Kolaborácia dvoch gitaristov Adriana Smitha a Richie Kotzena

Vydavateľstvo BMG oznámilo, že dvaja z najobdivovanejších hudobníkov rocku spojili svoje sily v záujme vzrušujúceho nového vedľajšieho projektu. SMITH/KOTZEN je elektrizujúca spolupráca medzi gitaristami a vokalistami Adrianom Smithom a Richiem Kotzenom. Susedia v Los Angeles na čiastočný úväzok, priatelia na plný úväzok so zdravým vzájomným rešpektom. Obaja umelci sú ostrieľanými umelcami na globálnej scéne a počas svojej kariéry zdokonaľovali svoje schopnosti, aby si vytvorili svoj vlastný jedinečný sound.

Debutový track Taking My Chances dokladuje to, čo môžeme čakať od tohto nového muzikantského partnerstva medzi týmito skvelými rockovými esami. Skladba bola nahratá v Turks & Caicos začiatkom tohto roku a evokuje klasické rockové kapely sedemdesiatch rokov, hlavne svojou údernosťou, harmóniami a gitarovou virtuozitou.

Adrian to komentuje: “Myslím si, že sa s Richiem navzájom skutočne dobre dopĺňame. Je to virtuózny gitarista, ale má vynikajúci zmysel pre melódiu – celé to pôsobí veľmi prirodzene.” Richie dodáva: “Našli sme spoločnú reč v klasickom a bluesovom rocku – obaja pochádzame z tejto mentality. Posledný rok sme spolu písali a nahrávali a z výsledkov som nadšený.” Ťažká a brilantne chytľavá Taking My Chances určite navnadí skalných fanúšikov po celom svete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *