TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Eloy Casagrande zo Sepultury a jeho bubenícke prevedenie skladby Raging Void z albumu Quadra

Od roku 2011 je bubeníkom kapely SEPULTURA Eloy Casagrande. Tvorivo sa podieľal na trojici albumov vrátane posledného a úspešného Quadra. Práve z neho je vyňatá skladba Raging Void, ktorú zverejnila na svojom YouTube profile švajčiarsko-estónska hudobná výrobná spoločnosť Paiste. Zameraná je práve na činely, gongy a perkusie, ktoré používa aj spomínaný Casagrande. Video ponúka podrobný náhľad na celú skladbu z pohľadu bubeníka.

Pre austrálsku spoločnosť Everblack Media sa o Casagrandem vyjadril vo veľmi pozitívnom duchu aj Derrick Green, spevák kapely: „Na skupinu má jeho prítomnosť obrovský dopad. Je to nespochybniteľné, pretože je tak veľkou hnacou silou. Miluje, keď hrá metalovú muziku. Úprimne, je to jeden z najtalentovanejších bubeníkov, akých som videl. Jeho sila a energia sú prítomné od začiatku až po koniec. Prenieslo sa to aj na nás všetkých, takže sa posúvame stále dopredu. Perfektne do kapely zapadol. Ovplyvňuje nás v mnohých ohľadoch tak, že si stále posúvame naše hranice a ideme až za ne.“

Casagrande je od roku 2011 členom kapely po tom, čo z nej odišiel jeho predchodca Dolabella. SEPULTURA vydala album Quadra 7. februára cez Nuclear Blast a po mesiaci je na mieste konštatovať, že z hľadiska recenzií a prijatia verejnosťou aj kritikou ide o jeden z najvydarenejších albumov post-Maxovej éry.

 


Použité zdroje:
blabbermouth.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *