TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Einar Selvik zložil skladbu k hre Assassin’s Creed Valhalla

Už túto jeseň je naplánované vydanie najnovšej hry zo série Assassin’s Creed s podtitulom Valhalla. No a kto iný by sa mal podieľať na hudbe k hre inšpirovanej severskými bojovníkmi, než Einar Selvik? Einar, srdce a mozog zoskupenia WARDRUNA, zložil skladbu Hrafnsmál – The Words of the Raven, ktorá je súčasťou EP Assassin’s Creed Valhalla – Out Of The North sprevádzajúceho hru.

„Je pre mňa nesmiernou cťou byť privítaný do tak obrovskej entity, akou Assassin’s Creed na poli historických príbehových hier bezpochyby je,“ vraví Einar. „Bol som poverený Ubisoftom, aby som vytvoril hudbu, ktorá ukazuje a buduje autentickú severskú muzikálnosť. Prostredníctvom historických nástrojov, ich tonalít a cez ústne poetické tradovanie som sa zameral na vytvorenie niečoho, čo by mohlo hráča preniesť bližšie k téme a veku, v ktorom sa hra odohráva. Je skvelé konečne zdieľať prvú hudobnú ukážku s vami všetkými!“

EP Assassin’s Creed Valhalla – Out Of The North obsahuje 7 skladieb a vyšlo 17. júla. Spolu s Einarom sa na hudbe podieľali skladatelia Jesper KydSarah Schachner. Hra vyjde v novembri a bude sledovať príbeh neohrozeného vikingského nájazdníka Eivora. Ponúkne podmanivé severské dobrodružstvo v otvorenom hernom svete z obdobia Temných Časov na Britských ostrovoch.

Einar Selvik zložil skladbu k hre Assassin's Creed Valhalla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *