TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Dočkáme sa posledného albumu od The Prodigy?

Hudobní priekopníci a hybridné žánrové zoskupenie THE PRODIGY sa možno vrátia na scénu s novým albumom. Po minuloročnej smrti Keitha Flinta nastali pre zvyšných členov kapely MaximaLiama Howletta aj pre fanúšikov temné časy. Päť mesiacov po Keithovom skone sa objavili správy, že členovia kapely sú opäť v štúdiu.

Najnovšie sa k možnosti vydania nového albumu pridal svojím názorom aj Leeroy Thornhill, zakladajúci člen skupiny. Diskutoval o tom, ako chalani dúfajú v to, že dokončia nový album, aby si Flinta uctili. Štvrtého marca tohto roku sa stretol s Liamom HowlettomMaximom, aby oslávili Flintov život.

K zatiaľ poslednému albumu No Tourists z roku 2018 a jeho možnom nasledovateľovi povedal: „Viem, že Liam chce dokončiť album THE PRODIGY, na ktorom pracoval, ale neviem, ako ďaleko je vo svojom snažení.“ K samotnej smrti Keitha: „Je to zničujúce, nie je deň, kedy by som naňho nemyslel a väčšinou je to s úsmevom na tvári. Ten chlap prinášal radosť miliónom ľudí. Rozhodol sa tak, ako sa rozhodol a nezáleží na tom, ako veľmi to bolí alebo ako veľmi to ľutujeme.“

Dočkáme sa posledného albumu od The Prodigy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *