TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Ďalšia online séria od Metalliky

METALLICA odštartovala novú “online” sériu s názvom “Offstage With DWP”, ktorá bude ponúkať nikdy predtým neuverejnené festivalové showky, rozhovory, exkluzívne akustické predstavenia a to všetko od organizátora koncertov Danny Wimmer Presents.

V piatok 12. júna predstavili koncert METALLICA na festivale Rock On The Range v Columbuse, v Ohiu, ktorý sa konal 19. až 21. mája v roku 2017 a Metallica bola jeho headlinerom.

Gitarista Kirk Hammett povedal v rozhovore pre The Pulse Of Radio, prečo kapela tak rada vystupuje na festivaloch: “Pre nás je hranie na festivaloch úplne v pohode a hlavne preto radi hráme, lebo máme možnosť vypočuť si množstvo iných kapiel. Ja nemám toľko možnostíchodiť na koncerty iných skupín, tak toto je pre mňa príležitosť vypočuť si aj niečo iné, nové.”

Podľa tlačovej správy, ďalšie pokračovania “Offstage With DWP” budú prezentovať žívé zábery FOO FIGHTERS z festivalu Sonic Temple 2019, rozhovory s PAPA ROACH, SHINEDOWN a THE PRETTY RECKLESS, úplne nové akustické vystúpenia RISE AGAINST a HALESTORM, a ďalšie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *