TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Chris Robinson a Rich Robinson predviedli skladby The Black Crowes

Profesionálne natočený krátky filmový snímok zachytáva bratov Chrisa a Richa Robinsonovcov, ako koncertne odohrali klasické skladby ich domovskej kapelky THE BLACK CROWES. Stalo sa tak v San Franciscu šiesteho marca tohto roku na ich akustickom turné pod názvom “Brothers Of A Feather”.

Klip režíroval Matthew Max Mendenhall a Jon Cornick a bratia Robinsonovci na ňom predvádzajú klasiku “Hotel Illness” z druhého megapopulárneho albumu THE BLACK CROWES “The Southern Harmony And Musical Companion”; prišlo aj na kúsok “The Garden Gate” z posledného “Before The Frost…Until The Freeze” a ukončili to kompozíciou “Wiser Time” z rozporuplného tretieho opusu “Amorica”.

Turné “Brothers Of A Feather”, na ktorom sa hrajú v akustických verziách skladby The Black Crowes, podľa slov Chrisa a Richa slúži ako návnada pre fanúšikov pre ich letné koncerty, ktorými budú oslavovať tridsaťročné výročie vydania svojho debutu “Shake Your Money Maker” v roku 1990.

Nová zostava THE BLACK CROWES odohrala dva koncerty minulý rok v novembri, vo West Hollywoode a v New York City.

Okrem Chrisa a Richa sú v novej inkarnácii THE BLACK CROWES, gitarista z EARTHLESS Isaiah Mitchell, bývalý člen TEDESCHI TRUCKS BAND basák Tim Lefebvre a členovia ONCE AND FUTURE BAND, klávesák Joel Robinow a škopkár Raj Ojha.

Turné THE BLACK CROWES začína 17-teho júna v austinskom Austin360 Amphitheater a končí 19. septembra vo Forum v L.A. Pravdepodobne kvôli pandémii koronavírusu budú koncerty preložené.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *