TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Bring Me The Horizon vydávajú novú horor-survival skladbu Parasite Eve

Posledných pár mesiacov sme vás mnohými novinkami informovali o tom, ako sa jednotlivé kapely vysporiadali s koronavírusom a karanténou. Už od začiatku bolo jasné, že väčšina hudobníkov sa bude venovať skladaniu novej hudby, pretože im bolo znemožnené koncertovanie. Festivalová sezóna zrušená, resp. presunutá o rok, zrazu máte kopec času a ste izolovaní od sveta. Prichádza fáza tvorivá a začína sa rysovať nový album. Rovnako na tom boli a sú BRING ME THE HORIZON, ktorí sa ale od ostatných predsa len líšia.

Zatiaľ čo niektoré kapely začali so zdieľaním nápadov medzi jednotlivými členmi (napríklad METALLICA), iné už dokončili skoro celé nahrávanie (DRAGONFORCE), BMTH si stanovili o čosi vyššie ciele. V časovom horizonte nasledujúcich 12 mesiacov plánujú vydať rovno 4 plnohodnotné albumy! Všetky sa budú spájať pod označením Post Human a najnovšou skladbou z tohto procesu je Parasite Eve.

Spevák Oli Sykes o piesni: „Vzišla z nápadu napísať hororovú survival skladbu, ale ako sa začala ozývať pandémia, podobnosti so situáciou boli tak veľké, že sme sa rozhodli skladbu nevydať. Ako však išiel čas, prišla nám veľmi relevantná, takže namiesto toho, aby sme ju skrývali, sme sa rozhodli čeliť temnej stránke dnešných dní, oprieť sa do toho a spracovať aktuálnu situáciu… Parasite Eve je našou odpoveďou – nádejou obalenou v smútku a hneve.“ Skladbu produkoval Jordan FishOli Sykes s dodatočnou pomocou Micka Gordona, ktorý stojí napríklad za soundtrackmi k hrám DOOM.

O projekte Post Human si môžete prečítať viac v našom staršom článku.

 

Bring Me The Horizon vydávajú novú horor-survival skladbu Parasite Eve

Parasite Eve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *